דלאל
פתחנו עם מנת פריקי שמוגשת עם כוסברה, לבנה ביתית וזילוף טחינה וסומאק. לאחר מכן הגיע מנת דלאל הידועה והנהדרת עליה כבר סיפרתי לכן אני ישר עוברת לעוד מנה מפתיעה ששמה מונה בהשראת הצייר מונה ובה- קרם פלפלים ממולאים מעושן קלות, טאבולה מסורתית, פירה של ערמונים, דג מוסר אפוי ורוטב חמאה שחורה עם ענבי סוביניון בלאן כבושים. פשוט תענוג, אין דרך להעביר את הטעמים והמרקם בפה, כל ביס חוויה. מעבר לכך שהמקום פשוט מקסים, טעים וכיפי בעל המקום אוסמה דלאל בחור צעיר בן 28, עם חוכמת חיים וידע רב לא רק בקולינריה... תענוג לדבר איתו ולשמוע את האני מאמין שלו בכל הסיפור הזה, אחרי שמדברים איתו מבינים נורא מהר למה הכל טעים ומיוחד. שום דבר לא קורה סתם ובטח לא אצל דלאל שיודע היטב כיצד הצלחת צריכה להיראות ואיך הטעמים אמורים לעבור בגרון. ברור לו לגמרי שמדובר בחוויה מהרגע שהתיישבת ועד הרגע שתלך ויישאר לך טעם של עוד בפה. אני ממליצה פשוט ללכת ולחוות לבד, לשבת על הבר או בשולחן נחמד וליהנות מהחוויה. לחצו על התמונה להגדלה: |